Link naar "Koninklijke Belgische Bridge Federatie"


Link naar VBL website


Link naar de Belgische startpagina


Link naar website "Hartenvier" Retie


Link naar online oefensite


Link naar seniorennet


Link naar de website van Schilde


Linken naar sites voor betalend online spelen

Stepbridge:

Het antwoord van de Nederlandse Bridge Bond op het groeiende succes van online bridgeclubs. Bij de viering van het éénjarig bestaan in oktober 2002 kon men reeds het 5000ste lid huldigen. Stepbridge kost slechts 39€ per jaar voor leden van de NBB en de VBL en is volledig in het Nederlands. Het unieke competitiesysteem met promotie en degradatie maakt het bovendien zeer aantrekkelijk. Kortom, een aanrader voor de beginnende online bridger !

Vanaf einde 2014 is er een vernieuwing onder de naam "QUICKSTEP", een nieuwe manier om bij stepbridge te spelen. U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar partner of tegenspelers. Quickstep zorgt ervoor dat u automatisch na 3 spellen nieuwe medespelers krijgt, tenzij u het tegendeel aangeeft. Wachttijden en ergernissen worden hierdoor geminimaliseerd.

U kan een gratis proeflidmaatschap aanvragen voor 1 maand met een max. van 300 spellen.


FUNBRIDGE

 

Funbridge, de online partner van onze Federatie.
 
meegedeeld door Raf Bahbout, Voorzitter van de Koninklijke Belgische Bridge Federatie.
 
Online bridge is vandaag reeds het meest succesvolle kanaal om bridge te spelen wereldwijd. Vooral het feit dat je niet gebonden bent aan vaste tijdsvorken is een grote troef. Bijkomend speel je bridge 24/7, waar en wanneer je maar wilt.
En deze trend is onomkeerbaar en biedt ook ontzettend veel voordelen. Vandaar dat we als Belgische Bridge Federatie deze nieuwe evolutie omarmen en overtuigd zijn dat ze een mooie aanvulling op het clubaanbod vormt. Je kan kiezen uit een zeer brede waaier van spellen: verschillende tornooiformules, diverse oefenspellen, bridgekennis verbeteren, … en dit op elk niveau. Kortom, de ideale manier voor elke speler om, op eigen tempo, zijn/haar bridgevaardigheden te verbeteren.
 
Om deze online-tak binnen onze federatie op te starten, zijn we een samenwerking met Funbridge aangegaan. Funbridge is wereldwijd een van de grootste online bridgeplatformen waar zowel recreanten als meer ervaren bridgers ruim aan hun trekken komen. En ook voor cursisten en beginnende bridgers hebben ze een schitterend aanbod om het bridgespel stap voor stap aan te leren en in te oefenen. Een geweldige ondersteuning voor de lessen van onze bridgedocenten.
 
De Belgische Bridge Federatie lanceert vanaf 2 december een wekelijks online tornooi op Funbridge. Dit tornooi wordt steeds gespeeld op zondag. Op dit tornooi speel je 20 giften tegen robot “Argine”, de Artificiële Intelligentie van Funbridge. Nadien wordt je resultaat vergeleken met dat van de andere spelers. De ideale manier dus om thuis te oefenen en je score met andere spelers te vergelijken. Je kan er bovendien ook extra Expertpunten voor de Champions Race mee vergaren.
 
Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van deze nieuwe bridgetool en de unieke lanceringspromotie? Klik dan op Lees meer ... hieronder. Have Fun!

Lees meer ...

 


BRIDGEREIZEN


Beste leden,

Onderaan zal u geregeld info vinden omtrent bridgereizen.

Reisorganisatoren sturen deze info naar het bestuur van Argus.

We willen jullie deze informatie niet onthouden, misschien zit er voor u wel iets leuks tussen.

Anderzijds heeft het Argus-bestuur hier verder niets mee te maken en kunnen wij dus geen positieve of negatieve beoordeling geven i.v.m. deze aanbiedingen. Wij willen dus ook geen enkele verantwoordelijkheid hierover opnemen.

Voor het bestuur. 


View this email in your browser

 

 

 

 

Geachte leden van de Vlaamse Bridgeliga,
Beste bridgeliefhebber,

 
Intersoc nodigt je graag uit op een nieuwe bridgevakantie van 2 tot 9 september 2023 in het Italiaanse Verbania aan het prachtige Lago Maggiore. 

Je verblijft er in hotel Il Chiostro, een partnerhotel waar Intersoc al jaren mee samenwerkt. Het hotel is een volledig gerenoveerd, charmant klooster met een eigen bridgeruimte. 

Ook tijdens deze reis kan je elke dag bridgen, nu onder leiding van Leen Neels. Ook dit jaar zullen de scores van de toernooien berekend worden met de app Bridgemate. Zo is de uitslag meteen na het spelen bekend. 


Meer info en boeken
Boek je vakantie hier of bekijk hier alle info over deze vakantie.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.
 

Vriendelijke groeten,

Christophe Caulier
christophe.caulier@intersoc.be
0475 62 04 95

Intersoc vzw
DEKKER BRIDGE PROMOTIONS:

klik hier