Link naar "Koninklijke Belgische Bridge Federatie"


Link naar VBL website


Link naar de Belgische startpagina


Link naar website "Hartenvier" Retie


Link naar online oefensite


Link naar seniorennet


Link naar de website van Schilde


Linken naar sites voor betalend online spelen

Stepbridge:

Het antwoord van de Nederlandse Bridge Bond op het groeiende succes van online bridgeclubs. Bij de viering van het éénjarig bestaan in oktober 2002 kon men reeds het 5000ste lid huldigen. Stepbridge kost slechts 39€ per jaar voor leden van de NBB en de VBL en is volledig in het Nederlands. Het unieke competitiesysteem met promotie en degradatie maakt het bovendien zeer aantrekkelijk. Kortom, een aanrader voor de beginnende online bridger !

Vanaf einde 2014 is er een vernieuwing onder de naam "QUICKSTEP", een nieuwe manier om bij stepbridge te spelen. U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar partner of tegenspelers. Quickstep zorgt ervoor dat u automatisch na 3 spellen nieuwe medespelers krijgt, tenzij u het tegendeel aangeeft. Wachttijden en ergernissen worden hierdoor geminimaliseerd.

U kan een gratis proeflidmaatschap aanvragen voor 1 maand met een max. van 300 spellen.


FUNBRIDGE

 

Funbridge, de online partner van onze Federatie.
 
meegedeeld door Raf Bahbout, Voorzitter van de Koninklijke Belgische Bridge Federatie.
 
Online bridge is vandaag reeds het meest succesvolle kanaal om bridge te spelen wereldwijd. Vooral het feit dat je niet gebonden bent aan vaste tijdsvorken is een grote troef. Bijkomend speel je bridge 24/7, waar en wanneer je maar wilt.
En deze trend is onomkeerbaar en biedt ook ontzettend veel voordelen. Vandaar dat we als Belgische Bridge Federatie deze nieuwe evolutie omarmen en overtuigd zijn dat ze een mooie aanvulling op het clubaanbod vormt. Je kan kiezen uit een zeer brede waaier van spellen: verschillende tornooiformules, diverse oefenspellen, bridgekennis verbeteren, … en dit op elk niveau. Kortom, de ideale manier voor elke speler om, op eigen tempo, zijn/haar bridgevaardigheden te verbeteren.
 
Om deze online-tak binnen onze federatie op te starten, zijn we een samenwerking met Funbridge aangegaan. Funbridge is wereldwijd een van de grootste online bridgeplatformen waar zowel recreanten als meer ervaren bridgers ruim aan hun trekken komen. En ook voor cursisten en beginnende bridgers hebben ze een schitterend aanbod om het bridgespel stap voor stap aan te leren en in te oefenen. Een geweldige ondersteuning voor de lessen van onze bridgedocenten.
 
De Belgische Bridge Federatie lanceert vanaf 2 december een wekelijks online tornooi op Funbridge. Dit tornooi wordt steeds gespeeld op zondag. Op dit tornooi speel je 20 giften tegen robot “Argine”, de Artificiële Intelligentie van Funbridge. Nadien wordt je resultaat vergeleken met dat van de andere spelers. De ideale manier dus om thuis te oefenen en je score met andere spelers te vergelijken. Je kan er bovendien ook extra Expertpunten voor de Champions Race mee vergaren.
 
Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van deze nieuwe bridgetool en de unieke lanceringspromotie? Klik dan op Lees meer ... hieronder. Have Fun!

Lees meer ...

 


BRIDGEREIZEN


Beste leden,

Onderaan zal u geregeld info vinden omtrent bridgereizen.

Reisorganisatoren sturen deze info naar het bestuur van Argus.

We willen jullie deze informatie niet onthouden, misschien zit er voor u wel iets leuks tussen.

Anderzijds heeft het Argus-bestuur hier verder niets mee te maken en kunnen wij dus geen positieve of negatieve beoordeling geven i.v.m. deze aanbiedingen. Wij willen dus ook geen enkele verantwoordelijkheid hierover opnemen.

Voor het bestuur. 

DEKKER BRIDGE PROMOTIONS:

klik hier


BB&B THUISBRIDGERS.nl Someren, Nederland Bridge, Bed & Breakfast Augustus 2019

Beste medebridgers,

 

Al enige tijd borrelde het en nu is het ei dan eindelijk gelegd: Thuisbridgers.nl.
Er zijn  allerlei websites waarmee je buiten hotels om contacten kunt leggen om ergens te logeren, maar niet iets specifiek voor bridgers. En is het niet leuk ‘s avonds ergens te kunnen bridgen als je toevallig in de buurt bent of op doortocht? Of om mensen te ontvangen die voor een keertje een kaartje bij u komen leggen, gezellig wat buurten en daarna bij u blijven slapen om de volgende ochtend weer bijtijds te vertrekken? Tegen een nette vergoeding uiteraard.
Hebt u een of twee slaapkamers over, dan is het misschien het overwegen waard mee te doen! De formule kan pas gaan werken als er genoeg gastadresssen zijn. Ook buitenlandse adressen zijn welkom. Aanmelden als gastadres is gratis.
U ontvangt de lijst met gastadressen en een lidmaatschapsnumer door lid te worden voor 5 euro per jaar. Wie nu lid wordt is, eenmalig vanwege de opstart, lid t/m 31 december 2020.
Meer informatie vindt u op de website Thuisbridgers.nl.
We hopen van u te horen zodat we een groot thuisbridgersnetwerk kunnen opzetten!
Graag tot ziens!
Hartelijke groeten,
Mirjam Lucassen Team Thuisbridgers.nl Bridge, Bed & Breakfast
www.thuisbridgers.nl info@thuisbridgers.nl