Boechout

 

Beste Vrienden,

 

Onder het motto “Maak niet alle fouten zelf, geef je tegenstanders ook een kans” nodigt op  zaterdag, 4 november 2017 Bridgeclub Sint-Bavo Boechout u uit op haar  17de jaartornooi  met aansluitend een lekker en verzorgd buffet.  De plaats van dit gebeuren is opnieuw de bovenzaal van DA CAPO, Lintsesteenweg 1 te Hove (hoek Lintsesteenweg en Boechoutsesteenweg).

Na de vele positieve reacties vorig jaar hopen we ook dit jaar op jullie aanwezigheid te mogen rekenen. En we zouden het natuurlijk zeer op prijs stellen indien jullie  nog enkele bridgevrienden voor ons tornooi respectievelijk buffet zouden kunnen warm maken.  Zoals steeds zal er ook nu voor elke deelnemer een prijs voorzien zijn.    

 

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 oktober 2017, en dit enkel via overschrijving op rekeningnr BE43979617986601 van Bridgeclub  Sint-Bavo Boechout

     -        voor het tornooi:  per deelnemend paar met vermelding van beider naam en voornaam

     -        voor het buffet:  met vermelding van het aantal personen    (uiteraard kan inschrijving voor beiden met 1 overschrijving)

 Deelnameprijs tornooi:  16 eur per persoon

 Deelnameprijs buffet:    28 eur per persoon

 

Agenda:   vanaf 12.30u verwelkoming en registratie deelnemers

                13.30u   start tornooi

                18.30u uitslag en prijsuitreiking

                 19.15u aperitief en buffet

 

Bidding-box niet vergeten!

 Parking: We wensen er ter informatie op te wijzen dat Da Capo geen parkeerplaatsen ter beschikking heeft, maar dat er in de buurt toch heel wat  mogelijkheden zijn, nl.

1. parking achter reisbureau (hebben hiervoor toelating)

2. achter de Markgraaf (links achter de kerk): 45 plaatsen.

3. aan het voetbalveld (Lintsesteenweg): 40 gemarkeerde plaatsen en middenin zeker nog 10.

4. in de buurt van het Dienstencentrum: een 20-tal.

5. Geelhandlaan (werken zijn daar beëindigd) 

 

Openbaar vervoer: de zaal is bereikbaar met volgende lijnbussen: 51, 52, 53, 243 en ook het station van Hove is niet ver verwijderd.

Beste Vrienden, indien wij op 4 november op jullie aanwezigheid mogen rekenen om het aangename aan het lekkere te koppelen, gaan wij er opnieuw alles aan doen om jullie een fijne namiddag en avond te bezorgen. En dus niet twijfelen en 4 november in jullie agenda vastleggen en inschrijven!

 

Met vriendelijke groeten vanwege

Het Bestuur Bridgeclub Sint-Bavo Boechout