Van: Riviera Bridgeclub <rivierabridgeclub@gmail.com>
Verzonden: vrijdag 8 juni 2018 12:29
Aan: undisclosed-recipients:
Onderwerp: Antwerpse Café Bridge Drive

 

Beste Bridgeliefhebbers,

Natuurlijk organiseert Riviera Bridgeclub ook dit jaar weer de welbekende Antwerpse Café Drive door het historische stadsgedeelte van Antwerpen. Ondertussen is dit tornooi al aan z’n 23ste editie toe en is dit, meer dan ooit, één van de grootste bridge evenementen in België.

 

Dit jaar wordt de Antwerpse Café Drive gespeeld op zaterdag 8 september 2018.

 

Elk jaar introduceren we nieuwe leuke locaties zodat we ook de vele habituées steeds blijven verrassen. We starten stipt om 12.30u en de einduitslag wordt rond 19.45u op het Sint-Andries Centrum afgeroepen. Daarna is er een gezellige afsluiter met een streepje muziek. En om de honger te stillen, is er een keuze van lekkere hamburgers en andere snacks.

 

Onze Antwerpse Café Drive bestaat uit 5 wandelingen door de “Koekestad”. Voor hen die minder goed te been zijn, is er een korte benen ronde geregeld die in de onmiddellijke omgeving van het Sint-Andries Centrum blijft. Deze voorkeur kan je via onze online inschrijving meegeven. Samenlopen met bevriende paren kan ook online gevraagd worden.

Hoe sneller je inschrijft, hoe makkelijker wij uw wensen op maat kunnen invullen.

 

Wil je graag deelnemen aan deze fantastische bridgenamiddag in hartje Antwerpen? Vul dan ons online inschrijvingsdocument in via onderstaande link

 

De deelname in de kosten bedraagt 64€ per paar. Hier zijn reeds 7 standaard consumpties per persoon inbegrepen.

De betaling dient te gebeuren op het rekeningnummer :

KBC Antwerpen - IBAN: BE17 4055 1597 1121 - BIC: KREDBEBB met vermelding van de naam van beide spelers. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld wordt een bevestiging naar u verzonden.

 

Wil je graag meer info over dit uniek bridgetoernooi? Surf dan naar http://www.rivierabridgeclub.be/event.php?eventId=124

 

Dus mis deze editie zeker niet en schrijf u snel in.

Contacteer ons via sinjorentocht@gmail.com

 

Met vriendelijke groeten.

Riviera Bridgeclub